Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

16/12/2023

Рішення міської ради від 08.07.2021 № 949-VIII «Про внесення змін до структури та штату Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Роздільнянської міської ради»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Х сесія VІII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін до структури та штату Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Роздільнянської міської ради»

 

Розглянувши службове звернення начальника Відділу соціальної політики Роздільнянської міської ради від 18 червня 2021 року (вх. №1510 від 18.06.2021 р.), керуючись Законом України «Про соціальні послуги», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету від 01.06.2021 року №195 «Про створення денного центру соціального насильства за ознакою статі» з метою ефективної організації діяльності у сфері соціального захисту населення та надання соціальних послуг, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту та постійної комісії з питань бюджету, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до структури Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Роздільнянської міської ради», а саме:

– з 01 вересня 2021 року ввести посаду «завідувач денного центру соціально – психологічної допомоги» у кількості 1 (одна) штатна одиниця.

2. Затвердити структуру Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Роздільнянської міської ради» з 01 вересня 2021 року (додається).

3. Директору Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Роздільнянської міської ради» Колопенюку Михайлу Миколайовичу на підставі затвердженої структури розробити штатний розпис, подати його на погодження Фінансовому управлінню Роздільнянської міської ради та на затвердження Відділу соціальної політики Роздільнянської міської ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

8 липня 2021 року
№949-VIII

   

 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішення Роздільнянської міської ради

Одеської області

від 8 липня 2021 року

№949-VIIІ

 

 

 

 

 

 

 

Структура

Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Роздільнянської міської ради» з 01 вересня 2021 року

 

 

№ з/п

Назва структурного підрозділу

Чисельність

Апарат центру

1

Директор

1

2

Головний бухгалтер

1

3

Бухгалтер

2

4

Інспектор з кадрів

1

5

Інженер з охорони праці

1

7

Водій автотранспортних засобів

1

8

Завідувач господарства

0,5

9

Прибиральник службових приміщень

0,5

10

Сторож

4

 

Разом по апарату

12

Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/ або насильства за ознакою статі

11

Завідувач денного центру соціально-психологічної допомоги

1

12

Фахівець із соціальної роботи

6

13

Психолог

1

 

Разом по центру

8

Відділення соціальних послуг за місцем проживання

11

Завідувач відділення

1

13

Соціальний робітник

31

 

Разом по відділенню

32

Відділення стаціонарного догляду в умовах цілодобового перебування/проживання

14

Завідувач відділення

1

15

Сестра медична

1

16

Молодша медична сестра (санітарка-прибиральниця)

1

17

Молодша медична сестра з догляду за хворими

4

18

Кухар (кухонний робітник)

2

19

Молодша медична сестра (санітарка-ванниця)

1

20

Підсобний робітник

1

 

Разом по стаціонарному відділенню

11

Разом по центру

63

 


 

Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення