Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

12/11/2023

Рішення міської ради від 09.06.2021 № 797-VIII «Про припинення права оперативного управління на нерухоме та інше індивідуально визначене майно Комунального некомерційного підприємства «Роздільнянський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Роздільнянської міської ради (код ЄДРПОУ 38407455), яке належить до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

IХ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про припинення права оперативного управління на нерухоме та інше індивідуально визначене майно Комунального некомерційного підприємства «Роздільнянський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Роздільнянської міської ради (код ЄДРПОУ 38407455), яке належить до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади

 

Відповідно до ст.ст. 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок передачі об’єктів права державної власності, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482, враховуючи рішення Дачненської сільської ради Біляївського району Одеської області від 15 січня 2021 року №30-VIII «Про прийняття у комунальну власність закладу/об’єкту охорони здоров’я», від 13 травня 2021 року №130-VIII «Про надання згоди на прийняття іншого індивідуально визначеного майна у комунальну власність», від 13 травня 2021 року №131-VIII «Про надання згоди на прийняття іншого індивідуально визначеного майна у комунальну власність», рішення Роздільнянської міської ради Одеської області від 11 лютого 2021 року №133-VIII «Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району «Роздільнянський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», що знаходиться за адресою: вул. Привокзальна,15, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 38407455)», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Припинити право оперативного управління Комунального некомерційного підприємства «Роздільнянський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Роздільнянської міської ради (код ЄДРПОУ 38407455) на нерухоме та інше індивідуально визначене майно комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади відповідно до переліку (додається).

  2. Передати з комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади до комунальної власності Дачненської сільської територіальної громади нерухоме та інше індивідуально визначене майно, зазначене у п.1 даного рішення.

  3. Директору Комунального некомерційного підприємства «Роздільнянський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Роздільнянської міської ради Кирпиченко К.П. здійснити передачу нерухомого та іншого індивідуально визначеного майна, зазначеного в п.1 даного рішення.

  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

9 червня 2021 року
№797-VIII

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення