Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

21/10/2023

Рішення міської ради від 10.03.2021 № 405-VIII «Про затвердження старости Бецилівського старостинського округу»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження старости Бецилівського старостинського округу

 

Керуючись ст. 541 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст.ст. 3, 10, 14, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», п.п. 2.1, 8.1. Положення про старосту, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради №404-VIII від 11 лютого 2021 року, рішенням Роздільнянської міської ради №403-VIII від 11 лютого 2021 року «Про утворення старостинських округів Роздільнянської міської територіальної громади», з метою забезпечення представництва інтересів жителів сіл, що увійшли до Роздільнянської міської територіальної громади, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Пантєлєєва Олексія Володимировича на посаду старости Бецилівського старостинського округу з 10 березня 2021 року на строк повноважень Роздільнянської міської ради Одеської області VIII скликання.

2. Прийняти до відома, що Пантєлєєву Олексію Володимировичу присвоєний 7 (сьомий) ранг посадової особи місцевого самоврядування.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

10 березня 2021 року
№405-VIII

   

Громада у соцмережах: