Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

16/10/2023

Рішення міської ради від 08.04.2021 № 430-VIII «Про затвердження Програми запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, забезпечення гендерної рівності, протидії торгівлі людьми Роздільнянської міської ради на 2021-2023 роки»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7 сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Програми запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, забезпечення гендерної рівності, протидії торгівлі людьми Роздільнянської міської ради на 2021-2023 роки

 

Відповідно до Сімейного кодексу України, законів України «Про охорону дитинства», «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», «Про запобігання та протидію домашньому насильству та насильству за ознакою статі», «Про протидію торгівлі людьми», з метою створення дієвого механізму запобігання та протидії домашньому насильству та насильству та ознакою статі; сприяння забезпеченню рівності прав та можливостей жінок і чоловіків та впровадження європейських стандартів рівності, запобігання торгівлі людьми, а також захист прав осіб, постраждалих від торгівлі людьми, особливо дітей, та надання їм допомоги, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючись ст. ст. 26, 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту та постійної комісії з питань бюджету, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Програму запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, забезпечення гендерної рівності, протидії торгівлі людьми Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2023 роки (додається).
  2. Відділу соціальної політики Роздільнянської міської ради забезпечити організоване виконання заходів Програми.
  3. Фінансування заходів Програми здійснювати у межах видатків, передбачених бюджетом Роздільнянської міської територіальної громади на відповідний рік та інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – з соціальних питань Петрова Д.В.

 

 

Міський голова

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

В.О.Шовкалюк

 

 

   
 

8 квітня 2021 року
№430-VIII

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення