Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

10/10/2023

Рішення міської ради від 08.04.2021 № 428-VIII «Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2023 роки»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7 сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2023 роки

 

З метою створення сприятливих умов для якісного відпочинку та оздоровлення дітей, керуючись Законом України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», Конвенцією ООН про права дитини, п. 22 ч. 1 ст. 26, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії міської ради з питань бюджету, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Програму оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2023 роки» (далі – Програма, додається).
  2. Відділу соціальної політики Роздільнянської міської ради Одеської області забезпечити організоване виконання заходів Програми.
  3. Фінансовому управлінню Роздільнянської міської ради здійснювати в установленому порядку фінансування видатків з міського бюджету.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – з соціальних питань Петрова Д.В.

 

 

Міський голова

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

В.О.Шовкалюк

 

 

   
 

8 квітня 2021 року
№428-VIII

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення