Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

27/08/2023

Рішення міської ради від 11.02.2021 № 401-VIII «Про створення Комунальної установи «Муніципальна варта» Роздільнянської міської ради»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про створення Комунальної установи «Муніципальна варта» Роздільнянської міської ради

 

Керуючись п. 30 ч. 1 ст. 26, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», з метою здійснення профілактики правопорушень на території Роздільнянської міської ради Одеської області, забезпечення дієвого контролю за благоустроєм Роздільнянської міської територіальної громади, формування у мешканців Роздільнянської міської територіальної громади активної громадської позиції щодо збереження довкілля, об’єктів та елементів благоустрою, забезпечення чіткого виконання суб’єктами господарювання та громадянами обов’язків у сфері благоустрою, захисту майна, забезпечення прав і законних інтересів суб’єктів господарювання та фізичних осіб, органів державної влади та місцевого самоврядування, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Створити комунальну установу «Муніципальна варта» Роздільнянської міської ради.
  2. Затвердити статут комунальної установи «Муніципальна варта» Роздільнянської міської ради (додається).
  3. Затвердити структуру та загальну чисельність комунальної установи «Муніципальна варта» Роздільнянської міської ради в кількості 10 (десять) штатних одиниць (додається).
  4. Директору комунальної установи «Муніципальна варта» Роздільнянської міської ради здійснити заходи щодо державної реєстрації юридичної особи – комунальної установи «Муніципальна варта» Роздільнянської міської ради.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

11 лютого 2021 року
№401-VIII

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення