Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

11/08/2023

Рішення міської ради від 11.02.2021 № 111-VIIІ «Про затвердження Програми розвитку охорони здоров’я Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2023 роки»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Програми розвитку охорони здоров’я Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2023 роки

 

Відповідно до пунктів 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України від 01.01.2019 №2801 ХІІ «Основи законодавства України про охорону здоров’я» з метою поліпшення здоров’я населення зниження рівня захворюваності, інвалідності та смертності населення шляхом формування і налагодження ефективного функціонування системи надання населенню доступної і високоякісної первинної та вторинної медичної допомоги, поліпшення фінансового забезпечення, розвитку та підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я та подальшого удосконалення роботи в галузі охорони здоров’я враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань бюджету, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, постійна комісія з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Програму розвитку охорони здоров’я Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2023 роки (далі – Програма), що додається.

  2. Фінансування заходів Програми здійснювати у межах видатків, передбачених бюджетом Роздільнянської міської територіальної громади на відповідний рік та інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством.

  3. Відділу соціальної політики Роздільнянської міської ради забезпечити виконання даної Програми.

  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

11 лютого 2021 року
№111-VIII

   

Прикріплені файли: