Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

15/07/2023

Рішення міської ради від 11.07.2023 № 3202-VIII «Про надання згоди на безоплатне прийняття транспортного засобу спеціального призначення – пожежно-рятувального автомобілю із державної власності до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХ сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про надання згоди на безоплатне прийняття транспортного засобу спеціального призначення – пожежно-рятувального автомобілю із державної власності до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади

 

Відповідно до ст.ст. 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок передачі об’єктів права державної власності, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року №1482, враховуючи лист 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області від 09.06.2023 року №275, лист погодження Головного управління Державної служби України від 01.03.2023 року №60 01.2-1349/60 12, рішення Роздільнянської міської ради від 24.11.2021 року №2031-VIII «Про створення місцевих пожежних команд Роздільнянської міської ради», й висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на безоплатне прийняття транспортного засобу спеціального призначення – пожежно-рятувального автомобілю із державної власності до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади автомобіль АЦ-40 (131)-137А, марки ЗИЛ, модель 131Н, 1987 року випуску, шасі № 738043, державний номер ВН 496 Е, комплектація згідно формуляру.

2. Виконавчому комітету Роздільнянської міської ради створити комісію з приймання-передачі індивідуально визначеного майна, що зазначене у п. 1 даного рішення.

3. Комісії здійснити приймання-передачу майна, зазначеного у п. 1 даного рішення, в комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади.

4. Комісії скласти відповідний акт та подати його на затвердження Виконавчому комітету Роздільнянської міської ради.

5. Надати згоду на передачу в оперативне управління транспортного засобу спеціального призначення, зазначеного у п. 1 даного рішення, Місцевій пожежній команді Роздільнянської міської ради в с. Бурдівка, яка створена на базі Єреміївського комунального підприємства «Мрія» (код ЄДРПОУ 32898083).

6. Місцевій пожежній команді Роздільнянської міської ради в с. Бурдівка, яка створена на базі Єреміївського комунального підприємства «Мрія», розірвати договори оренди транспортного засобу спеціального призначення, які були укладені на зазначене у п. 1 даного рішення майно, з 5 Державним пожежно-рятувальним загоном Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області, який було укладено на виконання Положення про місцеву пожежну команду Роздільнянської міської ради в с. Бурдівка, які були затверджені рішенням Роздільнянської міської ради від 24 листопада 2021 року № 2031-VIII «Про створення місцевих пожежних команд Роздільнянської міської ради».

7. Виконавчому комітету Роздільнянської міської ради здійснити необхідні заходи щодо приймання-передачі зазначеного майна.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

11 липня 2023 року
№3202-VIIІ 

   

 


Громада у соцмережах: