Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

29/08/2023

Рішення міської ради від 24.11.2021 № 2031-VIII «Про створення місцевих пожежних команд Роздільнянської міської ради»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХІV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про створення місцевих пожежних команд Роздільнянської міської ради

 

З метою організації заходів із запобігання виникнення пожеж та їх гасіння, надання допомоги у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та небезпечних подій, ефективної роботи з організації та забезпечення пожежної безпеки на території  Роздільнянської міської територіальної громади, враховуючи рішення Виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від 21 жовтня 2021 року № 379 «Про схвалення проекту Положень про місцеві пожежні команди Роздільнянської міської ради», висновки постійних комісій міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, та з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, керуючись ст. 62 Кодексу цивільного захисту України, ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Створити місцеву пожежну команду Роздільнянської міської ради в с. Виноградар на базі комунального підприємства «Виноградарське», що знаходиться за адресою: вул. Зелена, буд. б/н, с. Виноградар, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 37958398).

2. Затвердити Положення про місцеву пожежну команду Роздільнянської міської ради в с. Виноградар (додається).

3. Створити місцеву пожежну команду Роздільнянської міської ради в с. Бурдівка на базі Єреміївського комунального підприємства «Мрія», що знаходиться за адресою: с. Бурдівка, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 32898083).

4. Затвердити Положення про місцеву пожежну команду Роздільнянської міської ради в с. Бурдівка (додається).

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

24 листопада 2021 року
№-VIIІ 

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення