Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

29/03/2024

Рішення міської ради від 31.05.2023 № 3137-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Онищук Ігорю Георгійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Новоселів, 51»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXIX сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Онищук Ігорю Георгійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Новоселів, 51

 

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, ст.ст. 25, 55 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяву гр. Онищук Ігоря Георгійовича від 11.05.2023 р. №532/4, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Онищук Ігорю Георгійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Новоселів, 51.

2. Передати безоплатно у власність гр. Онищук Ігорю Георгійовичу земельну ділянку загальною площею 0,1000 га з цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер земельної ділянки: 5123910100:02:023:0064, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Новоселів, 51.

3. Зобов’язати гр. Онищук Ігоря Георгійовича:

3.1. Здійснити відповідні заходи щодо оформлення права на земельну ділянку у відповідності до ст.ст. 125, 126 Земельного кодексу України;

3.2. Дотримуватися положень ст. 91 Земельного кодексу України.

4. Відділу №7 управління надання адміністративних послуг Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, за встановленим законом порядком, внести належні зміни до земельно-облікової документації.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

31 травня 2023 року
№3137-VIII

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення