Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

15/03/2024

Рішення міської ради від 06.03.2024 № 3678-VIIІ «Про затвердження Порядку встановлення пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території Роздільнянської міської територіальної громади для увічнення пам’яті осіб, які брали участь у захисті Батьківщини, а також інших видатних осіб та увічнення пам’яті про визначні події»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІХ сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Порядку встановлення пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території Роздільнянської міської територіальної громади для увічнення пам’яті осіб, які брали участь у захисті Батьківщини, а також інших видатних осіб та увічнення пам’яті про визначні події

 

Відповідно до п. 9 ч. 1, абз. 11 ч. 2 ст. 21, ч. 1 ст. 22 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Закону України «Про охорону культурної спадщини», Закону України «Про культуру», постанови Кабінету Міністрів України від 08 вересня 2004 року №1181 «Деякі питання спорудження (створення) пам’ятників і монументів», Порядку спорудження (створення) пам’ятників і монументів, затвердженого наказом Держбуду України та Мінкультури України від 30 листопада 2004 року №231/806, пп.пп. 5.2.1, 5.2.2 п. 5.2 Правил благоустрою територій населених пунктів Роздільнянської міської територіальної громади, затверджених рішенням Роздільнянської міської ради від 16 грудня 2021 року №2246-VIII, з метою увічнення пам’яті осіб, які брали участь у захисті Батьківщини, сприяли такому захисту, збереження історичної спадщини Роздільнянської міської територіальної громади, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, та з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, Роздільнянська міська рада


 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Порядок встановлення пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території Роздільнянської міської територіальної громади для увічнення пам’яті осіб, які брали участь у захисті Батьківщини, а також інших видатних осіб та увічнення пам’яті про визначні події (додається).

2. Створити Комісію з розгляду питань встановлення пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території Роздільнянської міської територіальної громади.

3. Затвердити Положення про комісію з розгляду питань встановлення пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території Роздільнянської міської територіальної громади (додається).

4. Виконавчому комітету Роздільнянської міської ради із залученням громадських організацій у місячний строк затвердити персональний склад Комісії з розгляду питань встановлення пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території Роздільнянської міської територіальної громади.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

06 березня 2024 року
№3678-
VIIІ

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення