Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

18/01/2024

Рішення міської ради від 24.11.2021 № 2035-VIII «Про затвердження Програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на 2021-2023 роки»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XIV сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на 2021-2023 роки

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з урахуванням Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Закону України «Про охорону дитинства», Указу Президента України від 30 вересня 2019 року №721/2019 «Про деякі питання забезпечення прав та законних інтересів дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, розвитку та підтримки сімейних форм виховання дітей» враховуючи рішення виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від 23 листопада 2021 року №413, висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики та постійної комісії з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Програму забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на 2021-2023 роки (далі – Програма) (додається).

2. Фінансування заходів Програми здійснювати у межах видатків, передбачених бюджетом Роздільнянської міської територіальної громади на відповідний рік, та інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

24 листопада 2021 року
№2035-VIIІ 

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення