Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

31/12/2023

Рішення міської ради від 21.12.2023 № 3603-VIII «Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей Роздільнянської міської територіальної громади ради на 2024-2028 роки»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXXVII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей Роздільнянської міської територіальної громади ради на 2024-2028 роки

 

Керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», Конвенцією ООН про права дитини, з метою створення належних умов для організації та проведення дитячого оздоровлення та відпочинку, надання оздоровчих послуг дітям, які потребують особливої уваги, враховуючи висновок Фінансового управління Роздільнянської міської ради, рішення Виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від «19» грудня 2023 року № 446, висновки і рекомендації постійної комісії з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту та постійної комісії з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Програму оздоровлення та відпочинку дітей Роздільнянської міської територіальної громади на 2024-2028 (надалі – Програма, додається).

  2. Фінансовому управлінню Роздільнянської міської ради передбачити в межах видатків бюджету Роздільнянської міської територіальної громади та інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством, фінансування заходів, запланованих в Програмі.

  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

21 грудня 2023 року
№3603-VIII

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення