Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

31/12/2023

Рішення міської ради від 21.12.2023 № 3600-VIII «Про внесення змін до Міської програми підтримки внутрішньо переміщених осіб на території Роздільнянської міської територіальної громади на період воєнного стану в Україні (нова редакція)»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXXVII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін до Міської програми підтримки внутрішньо переміщених осіб на території Роздільнянської міської територіальної громади на період воєнного стану в Україні (нова редакція)

 

Відповідно до п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», Закону України «Про гуманітарну допомогу», Розпорядження Роздільнянського міського голови від 31 березня 2022року №85/МР-2022 «Про створення Гуманітарного координаційного центру при Виконавчому комітеті Роздільнянської міської ради», Закону України «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» від 8 листопада 2023 року №3429-IX, з метою поліпшення ситуації у сфері соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані на території Роздільнянської міської територіальної громад, враховуючи лист Відділу соціальної політики Роздільнянської міської ради від 11.12.2023 №523, висновки і рекомендації постійної комісії з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до Міської програми підтримки внутрішньо переміщених осіб на території Роздільнянської міської територіальної громади на період воєнного стану в Україні (нова редакція), затвердженої рішенням Роздільнянської міської ради від 21.11.2023 №3491-VIII (надалі – Програма), а саме:

- в усіх випадках де прописана назва Програми доповнити словами (нова редакція);

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

21 грудня 2023 року
№3600
-VIII

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення