Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

22.06.2022 14:38

Провідний спеціаліст бухгалтерського відділу апарату міської ради та її виконавчого комітету.


4950 грн


Відділ бухгалтерського обліку


Кінцевий термін подачі документів: 2022-06-28 17:00:00

Роздільнянська міська рада Одеської області інформує  про наявність  в міській раді вакансії  провідного спеціаліста бухгалтерського відділу апарату міської ради та її виконавчого комітету.

Професійно-кваліфікаційні вимоги до кандидатів на зайняття посади:

-     наявність громадянства України;

-     наявність повної вищої освіти відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем  бакалавра, магістра, спеціаліста;  

-     стаж роботи  за фахом на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи за фахом на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності не менше 2 років;

-      вільне володіння державною мовою;

-      володіння персональним комп’ютером на рівні користувача та вільне користування програмним забезпеченням MS Оffice (Excel, Word).

 Особи, що виявили бажання  працювати на  посаді, подають  такі документи:

- заяву;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

-  фотокартку розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, за потреби, засвідчені відповідно до встановленого законодавством порядку;

- копію документа, що підтведжує наявність громадянства України;

- для військовослужбовців або військовозобов’язаних – копію військового квитка чи тимчасового посвідчення, для призовників – копію посвідчення про приписку до призовних дільниць, які містять відомості щодо взяття на військовий облік у військовому комісаріаті.

- документи, що підтверджують досвід роботи, професійну  компетентність (характеристики, рекомендації, резюме в довільній формі).

Посадові обов'язки:

- робота  з ведення бухгалтерського  обліку грошових коштів міської ради;

- нарахування та підготовка перерахувань по заробітній платі на підставі підрахунків по особистим рахункам на кожного працюючого. 

            Умови оплати праці:  відповідно до затвердженого штатного розпису апарату міської ради та її виконавчого комітету.

            Призначення на посаду здійснюється  за результами проведення співбесіди. Граничний строк перебування особи на посаді становить 12 місяців з дня припинення чи скасування вєнного стану.

            Документи кандидатів на зайняття  посади приймаються до 28  червня 2022 року за адресою: м. Роздільна, вул. Муніципальна, 17, каб. №5.

            Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 3-11-92, 3-13-72.