Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

Про затвердження графіку особистого прийому громадян та порядку організації і проведення особистого прийому громадян

ГРАФІК

Особистого прийому громадян директором комунальної установи «Трудовий архів» Роздільнянської міської ради

Прізвище, ім’я та по батькові

посада

Дні та часи прийому

Місце проведення прийому

Лапіна Майя Олександрівна

Директор КУ «Трудовий архів» Роздільнянської міської ради

вівторок та п’ятниця

з 08:00 г. до 12:00 г.

вул. Незалежності, 2 г

 

Прийом громадян проводиться за адресою:

м. Роздільна, вул. Незалежності, 2 г.

Години прийому: 08:00 – 12:00.

Телефон: (04853) 5-04-66.

 

 

 Порядок організації та проведення особистого прийому громадян у комунальній установі «Трудовий архів» Роздільнянської міської ради

 1. Цей порядок визначає основні вимоги до організації та проведення особистого прийому громадян у комунальній установі «Трудовий архів» Роздільнянської міської ради (далі – КУ «Трудовий архів» Роздільнянської міської ради).

2. Особистий прийом громадян в КУ «Трудовий архів» Роздільнянської міської ради здійснюється відповідно до статті 22 Закону України «Про звернення громадян» проводиться директором КУ «Трудовий архів» Роздільнянської міської ради в установленому порядку.

Особистий прийом громадян директором КУ «Трудовий архів» Роздільнянської міської ради проводиться:

- у вівторок з 8.00 до 12.00 год.,

- у п’ятницю з 8.00 до 12.00 год.

Особистий прийом жінок, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня», Героїв Радянського Союзу, Героїв України, Героїв Соціалістичної Праці, інвалідів Великої Вітчизняної Війни проводиться першочергово.

Особливаувага приділяється вирішенню проблем, з якими звертаються ветерани війни і праці, інваліди, одинокі матері та інші громадяни, які потребують соціального захисту.

3. Вхід громадян до робочої кімнати архіву вільний і не потребує оформлення перепустки та пред’явлення документів, що посвідчує особу.

4. Під час проведення особистого прийом у громадян можуть бути присутні їх представники, повноваження яких оформлені в установленому порядку, та особи, які перебувають у родинних відносинах з цими громадянами.

Присутність сторонніх осіб під час проведення особистого прийому громадян не допускається.

5. У разі, коли порушене громадянином питання вирішити на особистому прийомі неможливо через складність і необхідність додаткового вивчення, громадянину може бути запропоновано викласти нагальне питання письмово. Письмове звернення має бути написано розбірливо і чітко, підписано заявником із зазначенням дати.

Подана громадянином на особистому прийомі письмова заява розглядається у порядку, встановленому законодавством для письмових звернень. Про результати розгляду звернення громадянину повідомляється письмово або усно (за його бажанням).

6. З урахуванням рішення, прийнятого під час особистого прийому, звернення опрацьовується та направляється відповідному виконавцю для відпрацювання порушених питань.

7. Звернення громадян на особистому прийомі реєструється в журналі особистого прийому громадян відповідно до Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах виконавчої влади і місцевого самоврядування, об’єднаннях громадян, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форми власності, засобах масової інформації, затвердженої постановою Кабінету міністрів України від 14 квітня 1997 року за №  348.

8. Відповідно до статті 20 Закону України «Про звернення громадян» звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, - невідкладно, але не пізніше 15 днів від дня їх реєстрації. Якщо в місячний термін виріши типитання не можливо, то термін його вирішення може бути подовжений до 45 календарних днів з обов’язковим повідомленням заявника.

 

Зразок заяви у прикріпленому документі.

звернення-громадян.docx