Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

Антонова-Левченко Тетяна Михайлівна

Звіт депутата Роздільнянської міської ради восьмого скликання за 2020-2021 роки Антонова-Левченко Тетяна Михайлівна (Політична партія «Слуга народу»)

Територіальний виборчий округ №1

Однією з складових здійснення моєї депутатської діяльності є і залишається моя робота з виборцями – жителями мого виборчого округу, а також з громадянами – жителями нашої громади –людьми всіх категорій, незалежно від віку і зайнятості, професійної та конфесійної належності, політичних та загальнолюдських вподобань.

Метою цього спілкування є забезпечення своєчасного, обґрунтованого вирішення звернень та скарг громадян, вивчення причин, які породжують скарги, і внесення своїх пропозицій до відповідних органів влади та місцевого самоуправління щодо їх усунення.

Виконуючи свої депутатські повноваження (прийом громадян) за адресою: м. Роздільна, вул. Муніципальна, 17, постійно проводжу прийом громадян, незалежно від графіку прийома.

За звітний період до мене, як до депутата міської ради звернулось понад 200 громадян з різними питаннями, в тому числі було складено 41 відповідний депутатський акт.

Протягом звітного періоду приймала участь у 13 пленарних засіданнях Роздільнянської міської ради восьмого скликання, та постійних комісій, також безпосередньо розробляла проєкти рішень та приймала участь в розробці програм міської ради з різних напрямів.

Найактуальніші питання, з якими звертались громадяни:

  • депутатська допомога у вирішенні соціально-побутових проблем;
  • проведення робіт з ремонту та налагодження водопостачання;
  • допомога з облаштування доріг, освітлення вулиць, розміщення дитячих майданчиків;
  • допомога з питань житлово-комунального господарства.

Жодне з питань не було залишене без уваги, однак головним пріоритетом моєї депутатської діяльності є суспільно-соціальні питання громади.

Завжди дієво підтримаю діяльність Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету в спільному намаганні зробити нашу громаду кращою, безпечнішою та комфортнішою для життя.

Я й надалі буду працювати на захист інтересів мешканців нашої громади, ініціювати та всіляко підтримувати починання для розвитку й процвітання нашої громади.

моб. тел.: 0506671768

 

Переглянути звіти інших депутатів


Громада у соцмережах: