Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

Алла Берш

Звіт депутата Роздільнянської міської ради VIII скликання Берш А.Є.

(Партія «Доверяй делам»)

 

У відповідності до закону України «Про статус депутата місцевих рад» подаю даний звіт.

У своїй діяльності керуюсь Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування», «Про статус депутату місцевих рад», «Про зверненням громадян», регламентом Роздільнянської міської ради, та іншими нормативно-правовими актами.

Я є членом постійної комісії з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, підтримки культури та спорту. За період моїх повноважень намагаюсь гідно виконувати свій депутатський обов’язок. Постійно приймала участь на засіданнях сесії міської ради та засіданнях постійної комісії з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, підтримки культури та спорту (за винятком перебування на лікарняному).

При ухвалені рішення завжди враховувала користь від прийнятих рішень для мешканців громади.

На звернення громадян намагаюсь оперативно реагувати.

Приймала участь у розробці комплексної програми «Освіта». Як працівник сфери освіти маю змогу підтримувати зв'язок з керівниками закладів освіти та батьківською громадою.

Спрямувала свою діяльність на допомогу дітям та підліткам, які навчалися дистанційно, щодо їх соціалізації, а саме: запровадила проект «Адреса дитинства: школа – ЦТДУМ», який тривав рік. Завдяки цьому проекту діти мали змогу спілкуватися один з одним та набувати певні знання та уміння через участь у різноманітних заходах та майстер-класах.

Для батьківської громади запровадила проект «Кобзарева родина». Приймаючи участь у такому проекті батьки мали змогу зняти психологічну напругу, через участь у різноманітних заходах, майстер-класах, лекціях, спільних заходах з дітьми. За моєї участі та ініціативи діти, батьки та педагогічний колектив прийняли участь у челенджі «Шматочок свята для воїнів ЗСУ». В святкові дні також за моєї ініціативи була надана допомога воїнам ЗСУ.

Приймала активну участь у підтримці сімей, батьки яких загинули на фронті.

Всіляко підтримувала дітей щодо участі їх в різних фестивалях та змаганнях.

Як депутат і керівник позашкільного закладу намагалася створити всі умови для розвитку дітей молодшого віку, які неохоплені дошкільною освітою, сприяти їх розвитку та соціальної адаптації.

Брала участь в роботі постійної комісії де попередньо розглядали та вносили зміни (за необхідністю) документи та програми, що стосуються гуманітарних питань, які приймались на сесії Роздільнянської міської ради.

Приймала участь в офіційних заходах, присвяченим святам, які проходять на території Роздільнянської міської ради.

Ініціювала та приймала участь у благоустрою міста.

Реагувала на звернення громадян.

У мірах своїх можливостей намагалась надати допомогу з тих питань, які турбують мешканців, та надавала роз’яснення. Складала акти обстеження матеріально-побутових умов за особистими зверненнями громадян, які опинилися в складних життєвих обставинах.


Буду і надалі прикладати зусилля на розвиток нашої громади, адже РАЗОМ МИ СИЛА! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

 

Переглянути звіти інших депутатів


Громада у соцмережах: