Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

Євгенія Ільящук

Звіт депутата Роздільнянської міської ради VIII скликання Євгенії Ільящук за 2023 рік

 

До складу Роздільнянської міської ради VIII скликання була обрана депутатом від Одеської регіональної організації Політичної партії «Довіряй Ділам», територіальний виборчий округ №4, 25 жовтня 2020 року.

Відповідно до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», з метою інформування виборців про свою діяльність, як депутата Роздільнянської міської ради, оприлюднюю звіт про свою депутатську роботу за 2023 рік.

У своїй роботі користуюсь Законами встановленими Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», Регламенту роботи Роздільнянської міської ради та іншими нормативно-правими актами, що визначають діяльність депутата.

До депутатських обов’язків приступила у лютому місяці 2021 року. На протязі цього часу приймаю активну участь у засіданнях постійної комісії міської ради та пленарних сесійних засіданнях Роздільнянської міської ради. На протязі 2023 року не пропустила жодного сесійного засідання та жодного засідання постійної комісії.

Я є членом постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

Однією з важливих складових ефективної депутатської діяльності вважаю наявність комунікації з виборцями. Як депутат Роздільнянської міської ради беру активну участь в життєдіяльності громади.

За звітний період від громадян надійшло більш ніж 15 письмових та велика кількість усних звернень з різних питань. Жодне з них не залишилось без уваги. Адже пріоритетом моєї депутатської діяльності є вирішення питань, які турбують населення громади.

Для вирішення питань, які надійшли від виборців, мною до міської ради було надіслано 5 депутатських звернень та 3 депутатські запити, на які отримані позитивні відповіді.

Прийом громадян проводиться за графіком, затвердженим міською радою.

Найактуальнішими виявилися питання, які стосуються: питання гуманітарної допомоги одиноким пенсіонерам і людям похилого віку, збору гуманітарної допомоги для мешканців східних областей України, будівництва та благоустрою, капітального ремонту приміщення сімейної медицини в селі Бурдівка, отримання в оренду земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, підключення роздягальні (сільський стадіон) до електромережі.

За моєї ініціативи на протязі 2023 року за підтримки міського голови, депутатського корпусу міської ради, старости та за кошти спонсорів проведено деякі ремонтні роботи і здійснено ряд необхідних придбань для життєдіяльності старостинського округу, а саме:

  • Проведені роботи з підключення до електрики приміщення роздягальні на сільському стадіоні (с. Єреміївка);

  • Придбано і встановлено вхідні двері в приміщення сімейної медицини с. Бурдівка;

  • Придбано комплекти комп’ютерної техніки в Єреміївський Будинок культури, Бурдівський клуб, а також в сільські бібліотеки;

  • Придбано будівельні матеріали для проведення ремонтних робіт в Єреміївському Будинку культури;

  • Придбано 4 глибинні насоси для Єреміївського КП «Мрія»;

  • Два комплекти гуми для техніки КП «Мрія»;

  • Придбано роторну косарку;

  • Три газонокосарки та ін.

 

На протязі 2023 року займаюся збором гуманітарної допомоги: продукти харчування, теплий одяг, засоби особистої гігієни, медикаменти та інше. Все регулярно відправляємо в госпіталі та населенню, яке проживає на прифронтових територіях.

Дякуючи постійним спонсорам Погорілому В.І., Чернищуку С.П., на прохання наших воїнів-земляків, придбано монокуляр, каску з навушниками і прилад нічного бачення для наших воїнів-земляків.

Приділяю багато уваги спортивним і культурним заходам, які проводяться в громаді.

На досягнутому не зупиняюсь. Разом з депутатським корпусом будемо і надалі продуктивно працювати та втілювати в життя цікаві проекти, які допоможуть нашим воїнам-захисникам звільнити Україну від ворога та зроблять нашу громаду комфортною для життя.

Прошу активних, не байдужих громадян надавати пропозиції щодо вирішення питань, які допоможуть прискорити перемогу над ворогом, покращити своє життя та краще облаштувати територію нашої громади.

Дякую колегам депутатам за підтримку в сесійній залі та поза нею. Дуже вдячна усім землякам за підтримку та віру в мене. Особливі слова вдячності людям, які фінансово підтримують мої починання: Погорілому В.І., Мадею В.І., Муленкову Ю.В., Подкопалову В.Л., а також Пономаренку О.В., Іосіфову М.І. та іншим небайдужим людям за підтримку у вирішенні нагальних проблем громади.

Маємо багато планів і тільки разом зможемо їх здійснити.

Разом до Перемоги !

 

З повагою, депутат Роздільнянської міської ради Євгенія Ільящук

 

Переглянути звіти інших депутатів


Громада у соцмережах: