Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

Ганна Головко

Звіт депутата Роздільнянської міської ради VIІІ скликання, голови постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку Головко Ганни Мефодіївни про свою діяльність за 2023 рік

 

2023 рік став для всіх нас роком випробувань, але міська рада працювала, приймала рішення, які стосуються життєдіяльності громади та підтримки бійців Збройних Сил України.

За звітний період відбулось 12 пленарних засідань міської ради. Майже в усіх брала участь в прийнятті рішень. За даний період мною проведено 14 засідань постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності,зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку. Були розглянуті та надані висновки по 46 питаннях. Залучена до робочої групи з розроблення Статуту Роздільнянської міської територіальної громади. Працюю головою лічильної комісії з підрахунку голосів депутатів під час голосування за прийняття рішень міської ради

Війна внесла корективи в депутатську роботу. Запланований ще на 2022 рік ремонт цоколю та облаштування вимощення біля будинків та ремонт прибудинкового асфальтового покриття у будинках №№ 77, 79, 81 по вул. Г.Кірпи знову прийшлось відкласти. Кошти були направлені на встановлення модульних укриттів. За моєї ініціативи та з моєю участю мешканцями багатоповерхових будинків по вул. Г.Кірпи весною та протягом року були проведені декілька суботників з благоустрою прибудинкових територій та підвальних приміщень. За рішенням міської ради та при активній участі активу мешканців вищезгаданих багатоповерхівок силами КП «Роздільнаводоканал» було впорядковане місце для збору сміття. На цьому майданчику була укладена тротуарна плитка, місце огороджене, замінені старі баки на альфатери.

Протягом року до мене звернулось 14 громадян з проханням обстежити їхні соціальні та матеріально-побутові умови проживання для отримання матеріальної допомоги. Після складання відповідних актів, всі заявники отримали допомогу із різних джерел фінансування. В повсякденному житті намагаюсь оперативно вирішувати нагальні проблеми, з якими до мене звертаються мешканці округу.

 

Депутат Роздільнянської міської ради VIIІ скликання Г.Головко

 

Переглянути звіти інших депутатів


Громада у соцмережах: