Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

10.11.2023 10:21

Міський ліцей святкує 50-річчя

654de8bcdb83d__400111437_658814013101636_7311092761270599669_n.jpg

🏫 Шановні вчителі, учні, випускники та всі, хто пройшов дорогою освіти через стіни Роздільнянського міського ліцею №2! З радістю і гордістю вітаємо вас з величним ювілеєм – 50 років заснування вашого освітнього закладу, 50 років тепла, знань і невичерпного розвитку!

Полотно цих п'ятдесяти років насичене невтомною працею, високими здобутками, для справжньої Роздільнянської родини. Ваш освітній заклад та весь педагогічний колектив не просто передає знання, а формує особистості, виховує лідерів та залишає незабутні сліди в серцях учнів. За цей час ви виростили акторів, митців, спортсменів, публічних діячів та військових, які прославляють наше місто по всій Україні та світу і мужньо боронять Батьківщину на фронті, даючи можливість усім нам розвиватися самим та розвивати наше місто. 

Ваш заклад – це не лише стіни та підручники, але й домівка для наших мрій, майданчик для виявлення талантів і лабораторія для творчості. За півстоліття ми разом пройшли шлях успіхів, викликів та радості. 

Нехай цей ювілей буде моментом вдячності за те, чого ми досягли разом, та стимулом для нових вершин. Спільно ми будуємо майбутнє, де кожен крок наповнений знаннями, розумінням та любов'ю до навчання.

Бажаємо нашій шкільній родині ще багато років успіхів, тепла та плідної праці! Зичимо ліцею процвітання, креативності та великих досягнень! Ви – наша гордість, і ми пишаємося кожним моментом, проведеним разом!

 

З найкращими побажаннями,
Роздільнянський міський голова
Валерій Шовкалюк


Громада у соцмережах: