Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

11.10.2023 23:36

Навчання в Роздільнянській лікарні: Підвищення готовності до ліквідації надзвичайних ситуацій

6527077d3e0ee__391729987_642601124722925_7696726446574282215_n.jpg

11 жовтня 2023 року на базі Комунального некомерційного підприємства «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» під патронатом Роздільнянської міської ради відбулося спеціальне об'єктове навчання з питань цивільного захисту. Подія зібрала керівників з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій та об'єктових формувань цивільного захисту. Також у навчанні взяли участь представники 5-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Одеській області та «юні рятувальники» команди ДЮРП.

Такі заходи призначені для підвищення готовності та координації дій служб та підрозділів, які відповідають за ліквідацію надзвичайних ситуацій та надання допомоги під час аварій та кризових ситуацій. Показові навчання спрямовані на вдосконалення взаємодії між екстреними службами та підвищення їхньої ефективності в умовах реальної загрози.

Під час навчання відпрацьовувалися питання злагодженості дій органів управління, штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій, формувань цивільного захисту та підвищення їхньої спроможності виконувати завдання, передбачені їх функціональною спрямованістю.

Практична частина навчань включала імітацію пожежі в приміщенні та ліквідацію цієї надзвичайної ситуації з використанням пожежної техніки та спеціального обладнання, а також проведення лікарями евакуації важкохворих та надання екстреної медичної допомоги постраждалим.

Проведення подібних навчань є важливою складовою для забезпечення безпеки та ефективності дій рятувальників під час надзвичайних та аварійних ситуацій.

Більше фото на фейсбук-сторінці громади.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

 


Громада у соцмережах: