Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

10.10.2023 19:53

Робоча нарада щодо питань призову та мобілізації

652582d795d64__FB_IMG_1696957093513.jpg

10 жовтня 2023 року під керівництвом начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергія Приходька відбулася робоча нарада, участь у якій взяв Роздільнянський міський голова Валерій Шовкалюк та голови інших територіальних громад району, представники районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, керівники і власники закладів охорони здоров’я Роздільнянського району та співробітники РВА.

На нараді було обговорено питання забезпечення якісного відбору призовників для проходження строкової військової служби та ухилення від цього обов’язку. Важливим аспектом було недостатнє оповіщення призовників та їхнє ухилення від участі в районних призовних комісіях. З цією метою було запропоновано посилити співпрацю між територіальним центром комплектування, правоохоронними органами та місцевим самоврядуванням для зниження рівня ухилення від військової служби.

Також нарада включала в себе обговорення питань, пов'язаних із укомплектуванням окремих військових частин за призовом під час проведення загальної мобілізації та створення позаштатної постійної військово-лікарської комісії. Було підкреслено важливість облаштування інженерного захисту об’єктів критичної інфраструктури для забезпечення безперебійної роботи водопостачання та інших комунальних підприємств.

Під час наради присутні отримали вичерпну інформацію щодо організації та проведення мобілізаційних заходів, а також змогли задати питання та отримати необхідні роз’яснення.

За матеріалами Роздільнянської районної військової адміністрації


Громада у соцмережах:

       

FB_IMG_1696957086773.jpg FB_IMG_1696957090676.jpg