Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

09.10.2023 14:47

Фінальні змагання з волейболу серед жіночих та чоловічих команд обласних спортивних ігор «Рухайся до Перемоги» на підтримку Збройних сил України серед територіальних громад Одеської області

6523e8682901a__IMG20231007102849_00.jpg

У місті Роздільна 7 жовтня 2023 року пройшли останні фінальні змагання обласних спортивних ігор «Рухайся до Перемоги» на підтримку Збройних сил України серед міських, селищних територіальних громад з волейболу. 

Всього у змаганнях цього року взяли участь 47 чоловічих та 36 жіночих команд міських, селищних, сільських рад. Переможці попередніх змагань брали участь у фінальній частині.

Дякуємо командам за гарні, захоплюючі ігри, насичені позитивними емоціями та яскраву спортивну боротьбу. 

Призерами фінальних змагань стали:
🏆Серед жінок
1 місце – Саратська громада
2 місце – Біляївська громада
3 місце – Роздільнянська громада

🏆Серед чоловіків:
1 місце – Арцизька громада
2 місце – Березівська громада
3 місце – Саратська громада

Кращими гравцями визнані: Щур Ксенія (Роздільнянська), Георгієва Вікторія (Саратська), Дотчєва Юлія (Біляївська), Донєв Микола (Арцизька), Симаченко Влад (Роздільнянська), Серебряков Дмитро (Березівська).

Переможці та призери отримали Кубки, дипломи, медалі, чемпіони – пам’ятні кубки. Кращим гравцям вручено пам'ятні статуетки.

Ця подія не лише зблизила громади різних населених пунктів області, але й підкреслила важливість спорту та спортивної єдності у формуванні здорового духу та тіла молодого покоління. Нехай перемоги на спортивних полях супроводжують учасників і надалі, а спорт продовжує об'єднувати та надихати на досягнення нових вершин.

Дякуємо ЗСУ за можливість для молоді популяризувати спорт на Одещині.

Більше фото шукайте на фейсбук-сторінці громади.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀


Громада у соцмережах: