Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

29.08.2023 05:04

День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

64ed52652259e__371040719_618783577104680_3231514557979559598_n.jpg

Шановні мешканці громади!

Сьогодні, коли серце кожного українця відчуває глибокий біль втрати, я хочу звернутися до вас з найщирішими словами вшанування та пам'яті.

Сьогодні День пам'яті захисників України, які віддали свої життя в найважчі періоди нашої історії, ми вшановуємо тих, хто віддав своє майбутнє заради нашої незалежності, суверенітету та територіальної цілісності.

Ці захисники України – справжні герої, які своїм мужнім вчинком залишили незабутні сліди в історії країни. Їхні жертви та відданість дали нам можливість жити в вільній, незалежній державі. Вони залишаються для нас вічним символом мужності, патріотизму та незламної волі.

День пам'яті – це час, коли ми разом віддаємо належну шану тим, хто загинув в боротьбі за майбутнє наших дітей та внуків. Ми віддячуємо їм за їхню героїчну відвагу та жертовність. Ми обіцяємо пам'ятати кожне ім'я, кожну долю, кожен вчинок, що приніс нам свободу.

Нехай наші душі сьогодні зливаються в єдиному відлунні гідності, пам'яті та патріотизму. Нехай кожен із нас, пам'ятаючи героїчні подвиги наших захисників, знаходить у собі силу і волю боротися за краще майбутнє України.

Спільно ми будуємо сильну, єдину країну, якою пишатиметься кожен українець. Нехай День пам'яті стане днем об'єднання, відданості та незламної віри у нашу перемогу. 

Чекаємо на вас сьогодні о 9:00 на Алеї Слави у Міському парку Роздільної. Віддамо шану землякам, що відійшли у вічність, віддавши своє життя за Батьківщину. До Дня пам'яті на Алеї Слави оновлені плакати з полеглими земляками нашої громади.

З повагою,
Роздільнянський міський голова
Валерій Шовкалюк


Громада у соцмережах: