Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

17.08.2023 18:15

Захищено та швидко — 15 000 000 разів українці скористалися Дія.Підписом

64de3a8c910b4__maxresdefault-(1).jpg

Дедалі більше українців підписують документи просто кліпнувши очима. З Дією не треба кудись їхати, щоб створити цифровий підпис, а потім носитися з флешкою. Все в смартфоні 24/7. Зайшли в Дію і підписали хоч удень, хоч уночі.

Вже 15 млн разів ви підписали важливі заяви та договори з Дією. Тішимося, що сервіс став таким популярним серед українців.

✍🏻 Де можна використати Дія.Підпис

Підписуйте, де б не були, будь-який PDF-документ — заяву про відпустку чи гуртожиток, договір оренди або договір на навчання дитини в школі. Також Дія.Підпис використовується для входу майже у всі системи держустанов — портал Дія, податкову, електронний кабінет водія чи Пенсійний фонд.

🤩 Чому це круто

Документи, засвідчені Дія.Підписом, мають таку ж юридичну силу, як і підписані від руки. А робиться це за кілька кліків без поїздок та паперів. Швидко і зручно.

А ще це захищено й безпечно. Підпис від руки можна підробити, а Дія.Підпис — ні. За технологією штучний інтелект порівнює біометрію вашого обличчя з ID-карткою чи закордонним паспортом. А для того щоб перевірити, що ви — це ви, Дія просить кліпнути.

❓ Як згенерувати Дія.Підпис

Для цього потрібно мати ID-картку, біометричний закордонний паспорт або посвідку на проживання в застосунку. Виберіть Дія.Підпис у Меню → клікніть Активувати → пройдіть перевірку.

P.S. До речі, ми презентували Дія.Підпис на саміті Diia in DC у Вашингтоні. І це відео якраз звідти.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀


Громада у соцмережах: