Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

01.06.2023 09:16

НОВИНИ ДЗЮДО

64783869632c3__IMG-cd0445c92fe7604218fc018d5ddf421d-V.jpg

Ось і добігає до завершення ще один шкільний рік. Він був непростий та насичений подіями.

Тренер, батьки та адміністрація ДЮСШ м. Роздільна зробили все, щоб вихованці виїзжали на змагання і не втрачали цікавість до спорту.

28-29 квітня вихованці тренера-викладача з боротьби дзюдо Горобій Вікторії Володимирівни, юнаки та дівчата 2009-2013 років народження відвідали    м. Хмельницький та боролися у Всеукраїнському Турнірі з дзюдо   на призи почесного президента ХМФД Ігоря Гончара.

Наші дітки показали непоганий результат: Лаптєв Матвій зайняв п’яте місце, Кошевий Назар – третє місце, Арбузов Володимир, Кириленко Уляна та Лаптєв Даніїл посіли друге місце.

Одразу після Хмельницького, 30 квітня юні кадети завітали до м. Одеса, де прийняли участь у Чемпіонаті Одеської області та посіли такі місця: Мельниченко Варвара – друге місце, Мішин Максим – ІІІ місце, Лаптєв Даніїл  та Захаров Іван – сьоме місце, Турута Микола – дев’яте місце.

І ось на завершення сезону змагань 2022-2023 рр. команда дзюдоїстів Роздільнянської ДЮСШ знову вирушили до м. Хмельницький на Всеукраїнський Турнір з дзюдо «КУБОК ПОДІЛЛЯ» серед юнаків 2008-2009, 2010-2011 років народження та дівчат 2009-2011 (2012) років народження, присвячений Дню захисту дітей.

На змагання прибули більш ніж чотириста спортсменів зі всієї України, а саме з таких міст, як: Черкаси, Чернівці, Львів, Суми, Луцьк, Хмельницький, Київ, Рівне, Івано-Франківськ, Ужгород, Кривий Ріг, Вінниця та Одеса.                            

Всі спортсмени сильні та спритні.

Нажаль не всі наші вихованці привезли кубки, але серед дівчат Мельниченко Варвара здобула бронзову медаль та кубок. Мішин Максим  та Мішина Наталія посіли сьоме місце, Лаптєв Даніїл опинився на дев’ятому місці.

Наступного дня всі учасники змагань були запрошені на майстер клас від українського дзюдоїста, Заслуженого майстра спорту України, Срібного призера двадцять восьмих Олімпійських ігор в Афінах, бронзового призера двадцять дев’ятих Олімпійських ігор в Пекіні (2008 р.) – Романа Гонтюка та майстра спорту, учасника двадцять дев’ятих Олімпійських ігор в Пекіні, дворазового чемпіону Європи, тренера чемпіонки світу Дар’ї Білодід – Генадія Білодіда.

Імениті спортсмени поділилися своїм досвідом, показали прийоми, якими вони здобували перемогу на змаганнях, відповіли на всі запитання дітей  та провели тренування.

Всі повернулися натхнені на нові перемоги.

Батьки дуже вдячні нашому тренеру-викладачу з боротьби дзюдо Горобій Вікторії Володимирівні за підготовку та підтримку спортсменів, дякуємо за Ваш внесок у виховання та розвиток наших дітей.

Ще хочемо подякувати настоятелю Римо-католицької церкви приходу Божого милосердя у м. Роздільна – о. Юліусу за небайдужість та допомогу  у виїзді на змагання спортсменів, а саме: за надання транспортного засобу для виїздів.

Дякуємо всім організаторам змагань, адміністрації та всьому персоналу спортивної школи, особливо заступнику директора з НТР Черни Олені Миколаївні за супровід дітей та директору ДЮСШ Замітайло Володимиру Макаровичу.

Також дякуємо батькам за їх талановитих діток, за підтримку та довіру.

Бажаємо всім набиратися сил, впевненості, щоб у вересні розпочати новий сезон.

Батьківський комітет відділення

IMG-5c3a1d04041d01a1c5258b3ebcd5fee0-V.jpg IMG-7eadca619019fbe2e922b4958bddeb20-V.jpg