Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

03.04.2023 21:03

Нарада щодо видачі та розподілу гуманітарної допомоги в Роздільнянській громаді

642b15222c87a__ДЛЯ-САЙТУ-(71).png

Роздільнянський міський голова Валерій Шовкалюк провів оперативну нараду щодо видачі та розподілу гуманітарної допомоги в громаді задля налагодження чіткого механізму інформування громадян відповідних категорій про те, де, коли і яку гуманітарну допомогу можна отримати. 

Звертаємо увагу, що гуманітарна допомога, яка надходить у Роздільнянську міську територіальну громаду, найперше розподіляється між вразливими групами населення: внутрішньо пернеміщеними особами, особами з інвалідністю, людьми похилого віку та іншими соціально незахищеними верствами за наявності підтверджуючих документів. 

Валерій Олександрович наголосив на необхідності контролю та справедливого підходу в питанні видачі гуманітарної допомоги, адже сьогодні через російсько-українську війну чимало мешканців громади опинилися у скрутних обставинах і потребують допомоги. 

У нараді взяли участь перший заступник міського голови Ольга Босюк, заступник міського голови Сергій Крилов, начальник відділу соціальної політики міської ради Наталія Єлізарова, начальник відділу культури Роздільнянської міської ради та координаторка гуманітарного штабу Наталія Кучеренко, голова ГО «Роздільнянська організація осіб з інвалідністю» Валентина Сидоренко та інші. Присутні поінформували про механізм видачі та розподілу гуманітарної допомоги, а також узгодили подальші дії в цьому напрямку. 

Все буде Україна!


Громада у соцмережах:

       

642b151f54afa.png