Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

27.03.2023 18:47

Старт кампанії з легалізації праці «Подбай про себе – працюй легально!»

6421bba7cd55c__ДЛЯ-САЙТУ-(52).png

Шановні мешканці Роздільнянської міської територіальної громади! Запрошуємо вас долучитися до кампанії з легалізації праці та офіційного працевлаштування. 

Ваше майбутнє та благополуччя залежать від того, як ви працюєте. Офіційне працевлаштування – це не тільки дотримання закону і чесна зарплата, але й можливість отримати різноманітні соціальні та медичні послуги, забезпечити належні пенсійні внески та страхові виплати в разі негараздів на роботі. Крім того, легальна праця дозволяє отримувати більше можливостей для професійного та особистісного розвитку.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Кампанія з легалізації праці у громаді – це шанс для тих, хто досі не має офіційної роботи, отримати необхідні консультації від наших партнерів – Центру зайнятості, Пенсійного фонду, Податкової служби та Державної служби з питань праці. Вони готові допомогти вам у пошуках відповідної вашому фаху вакансії, ознайомити з процедурою легалізації трудових відносин з роботодавцем та розповісти про всі соціальні гарантії, на які ви маєте право.

Слоган кампанії – «Подбай про себе – працюй легально!» – нагадує нам, що ми самі відповідаємо за своє благополуччя. Легалізація праці – це наш спільний крок до кращого майбутнього. 

Долучайтеся до кампанії, дізнайтеся більше про легалізацію та отримайте необхідну допомогу від наших партнерів. Звертайтеся до Роздільнянської міської ради за телефоном гарячої лінії: +380485332575 або зв'яжіться з координаторкою кампанії, першим заступником міського голови Ольгою Босюк за телефоном: +380972174929.