Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

11.03.2023 13:30

Нарада з керівниками підприємств та установ

640c67c95059f__ДЛЯ-САЙТУ-(11).png

Вчора, 10 березня 2023 року, у Роздільнянській філії Одеського обласного центру зайнятості відбулась нарада з керівниками підприємств та установ, які здійснюють свою господарську діяльність на території Роздільнянської міської територіальної громади. У зустрічі взяли участь міський голова Валерій Шовкалюк та його перший заступник Ольга Босюк.

Доповідачами на нараді були представники Роздільнянського РТЦК та СП, Державної прикордонної служби, Національної гвардії, Роздільнянського РВП ГУНП в Одеській області, керівник філії центру зайнятості Олена Кукішева та декан факультету ветеринарної медицини Державного аграрного університету Катерина Родіонова.

Під час наради були розглянуті важливі питання, зокрема, щодо якісного проведення мобілізації та бронювання військовозобов'язаних, формування бригад «Гвардії наступу», можливості для підвищення кваліфікації та  навчання працівників підприємств та державну допомогу для підприємств під час працевлаштування безробітних в центрі зайнятості. Також обговорили можливості для співпраці Державного аграрного університету з сільгоспвиробниками громади та державні програми з пільгового кредитування, доступні в АТ «Ощадбанк» для бізнесу.

Нарада була конструктивною і дозволила знайти спільний підхід до вирішення важливих питань для Роздільнянської міської територіальної громади. Міський голова Валерій Шовкалюк закликав керівників підприємств та установ поглиблювати співпрацю та зусилля для розвитку міста та всієї громади.