Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

10.03.2023 18:01

Набір до лав «Гвардії наступу». Мініярмарка вакансій у Роздільній

640b5522c3241__ДЛЯ-САЙТУ-(6).png

У районі триває набір до лав «Гвардії наступу».

Начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько спільно з Роздільнянським міським головою Валерієм Шовкалюком взяли участь у мініярмарці вакансій з приводу діяльності батальйонів та їх направленості, що проходив в приміщенні Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості.

«На даний час нашій країні загрожує небезпека з боку держави-агресора, тому ви можете приєднатися до лав ЗСУ та захистити життя своїх дітей, рідних та близьких, зупинити ворога – не дати йому захопити рідну землю», – звернувся до присутніх очільник району.

Присутні мали змогу ознайомитися з переліком вакантних військових посад. Фахівцями Роздільнянського ЦЗ спільно із представниками Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Державної прикордонної служби та Національної поліції доведена інформація про умови відбору на військову службу осіб рядового, сержантського та офіцерського складу.

Доведено щодо грошового забезпечення військовослужбовців, яке залежить від займаної посади, військового звання та кваліфікації, а також про соціальний, правовий та медичний захист і пільги.

Учасники мали можливість особисто поспілкуватись з представниками військових підрозділів та отримати відповіді на запитання.

 

За матеріалами Роздільнянської районної військової адміністрації