Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

09.03.2023 10:22

Нарада з директорами загальноосвітніх навчальних закладів та старостами Роздільнянської міської територіальної громади

6409986ba538c__изображение_viber_2023-03-09_10-13-24-951.jpg

9 березня 2023 року в приміщенні Роздільнянської міської ради під головуванням міського голови Валерія Шовкалюка відбулась нарада з директорами загальноосвітніх навчальних закладів та старостами Роздільнянської міської територіальної громади. 

Перед присутніми виступила директорка Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості Олена Кукішева, яка розповіла про послуги, що надає Державна служба зайнятості.

Виконуюча обов'язки начальника відділу освіти міської ради Марина Ніщенко освітила тему щодо діяльності неформального молодіжного об’єднання «ЧВК Редан» та питання виховання моральної самосвідомості підлітків.

З доповіддю про санітарний стан закладів освіти виступив директор КУ «Роздільнянський центр освіти» Микола Сухой.

Про використання гуманітарної допомоги в старостинських округах присутнім доповіла начальник відділу культури міської ради Наталя Кучеренко.

Далі на порядку денному був виступ першого заступника міського голови Ольги Босюк про організацію кампанії з вакцинації від COVID-19 в старостинських округах громади та доповідь заступника міського голова Миколи Петровського про проведення заходів із благоустрою в старостинських округах.

Також на нараді були обговорені й інші питання.

 

 

64099865e3548.jpg