Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

16.02.2023 11:25

Добрі справи від Благодійного фонду «ВІТРИ ЗМІН» за фінансової підтримки Дитячого Фонду UNICEF

Діти4.jpg

В цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити населення усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.

Висловлюємо слова щирої вдячності Благодійному фонду «ВІТРИ ЗМІН» в рамках проекту «Комплексна допомога сім’ям з дітьми, постраждалих від військового конфлікту в Україні» за фінансової підтримки Дитячого Фонду UNICEF, створеній для надання допомоги дітям, які проживають в Дитячих будинках сімейного типу (ДБСТ). В громаді 3 таких будинка: ДБСТ Філенко Т.П., Філенко В.М., ДБСТ Мунтян Н.А., Мунтян В.В., ДБСТ Беженар Л.В., Беженар А.В. в яких виховується загалом 24 дитини (дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування) за надану гуманітарну допомогу для дітей, які перебувають на території нашої громади!

Добрі справи не залишаються непоміченими. Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. 

Дякуємо за турботу і участь, підтримку та Ваші щирі і чуйні серця!


Служба у справах дітей Роздільнянської міської ради.

 

63edfdd09cebf.jpg 63edfddd852a9.jpg 63edfdddd7ab2.jpg