Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

24.01.2023 10:22

Гуманітарна допомога від Благодійного Фонду «ВІТРИ ЗМІН»

Діти4.jpg

В нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги, стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово що такі люди все таки є.

Служба у справах дітей Роздільнянської міської ради висловлює найщирішу вдячність за сприяння Благодійному Фонду «ВІТРИ ЗМІН» в рамках проекту «Комплексна допомога сім’ям з дітьми, постраждалих від військового конфлікту в Україні» за фінансової підтримки Дитячого Фонду UNICEF, за підтримку та захист дітей, сімей/осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах та дітей, осіб/сімей, зокрема СЖО та надану гуманітарну допомогу родинам з Роздільнянської громади. Набори постільної білизни, термобілизну, ковдри, електрообігрівачі, отримали 3 родин: сім’ї які перебувають у складних життєвих обставинах.

Надаючи допомогу, ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію на краще життя.

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я мешканців нашого міста. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за Ваші щирі і чуйні серця. За те, що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіяких благ і процвітань. Нехай Бог Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя. Мирного неба!

Служба у справах дітей Роздільнянської міської ради.

63cf95e411053.jpg 63cf95e414b42.jpg 63cf95e47571d.jpg 63cf95e4786d0.jpg