Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

26.04.2024 00:40

День пам'яті аварії на ЧАЕС

662ace101820b__ДЛЯ-САЙТУ---2024-04-26T003710.768.png

Шановні мешканці громади,

Сьогодні, у цей весняний день 26 квітня, наші серця знову наповнюються відчуттям скорботи та пам'яті. Цього дня ми згадуємо трагічну подію, яка сталася 38 років тому – аварію на Чорнобильській атомній електростанції.

Не втомлюючись висловлювати подяку та шану нашим героям – ліквідаторам, чия мужність та самопожертва врятували безліч життів. Їхні зусилля та жертви ніколи не будуть забуті.

Сьогодні ми також вшановуємо пам'ять тих, хто пожертвував своїм здоров'ям та життям заради нашої безпеки та майбутнього. Ми зобов'язані не лише пам'ятати їхні подвиги, але й передавати цю пам'ять майбутнім поколінням, щоб ніколи не забувалася ціна миру та безпеки.

Дозвольте висловити щирі слова вдячності нашим військовим, які несли і продовжують нести важкий хрест захисту наших кордонів та незалежності. Їхні зусилля дозволяють нам жити в спокої та безпеці.

Нехай же цей День пам'яті стане для нас уроком і нагадуванням про те, як важливо берегти наше оточення, дбати про безпеку та пам'ятати героїв, які стояли на захисті нашого майбутнього.

З повагою,
Роздільнянський міський голова
Валерій Шовкалюк


Громада у соцмережах: