Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

05.04.2024 17:02

ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ПІДТРИМКИ ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ ПРИ ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ДЕРЖАВНІЙ (ВІЙСЬКОВІЙ) АДМІНІСТРАЦІЇ

661004bb4a7fd__photo_5_2024-04-05_17-01-08.jpg

4 квітня 2024 року під очільництвом заступника голови Одеської обласної державної адміністрації – голови Координаційного центру Дмитра Радулова відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Одеській обласній державній (військовій) адміністрації.

У заході взяв участь Роздільнянський міський голова Валерій Шовкалюк. 

Одним із ключових питань обговорення була можливість передачі об'єктів державної власності, зокрема гуртожитків, до фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Важливою ініціативою стала пропозиція Міністерства охорони здоров'я щодо передачі до фондів житла двох гуртожитків Одеського національного медичного університету.

Також обговорено питання підготовки місць тимчасового проживання для евакуйованого населення, яке постраждало внаслідок збройного конфлікту проти України, в умовах воєнного стану. Це нагадує про необхідність підтримки та готовності до надання допомоги тим, хто опинився у складних життєвих ситуаціях.

Додатково, ухвалено рішення про утворення робочої групи з питань підтримки психічного здоров'я при Координаційному центрі. Це крок у напрямку забезпечення повного спектру підтримки для усіх, хто потребує допомоги та підтримки в складних часах.


Громада у соцмережах:

       

photo_1_2024-04-05_17-01-08.jpg