Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

11.03.2024 17:14

Щотижнева апаратна нарада

65ef2018a6a25__photo_2024-03-11_13-07-01-(2).jpg

Сьогодні, 11 березня 2024 року, у залі засідань Роздільнянської міської ради відбулася щотижнева апаратна нарада, яку провів очільник громади Валерій Шовкалюк.

На нараді були присутні секретар міської ради, керуючий справами, заступники міського голови, та начальники управлінь та відділів виконавчого комітету.

Під час наради було акцентовано увагу на початок весняного періоду, що відзначається посиленням робіт з благоустрою та прибирання прилеглих територій.

Усі присутні були закликані долучитися до цих ініціатив та активно підтримувати їх, для покращення життя у місті та громаді.

У ході наради керівники доповіли про стан справ у своїх підрозділах та обговорили нагальні питання, що стосуються розвитку громади. Після обговорення, міський голова Валерій Шовкалюк сформулював поточні завдання для посадовців та керівників підрозділів міської ради, наголосивши на їх важливості для подальшого розвитку Роздільнянської громади.

Серед пріоритетних завдань визначили вирішення поточних питань покращення благоустрою території, соціально-економічного характеру, забезпечення безпеки та функціонування освітніх закладів, а також розширення партнерських зв’язків.


Громада у соцмережах:

       

photo_2024-03-11_13-07-01.jpg