Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

19.07.2022 13:38

19 липня - День тренера

62d68a158ad2a__лОГО.jpg

Шановна громадо!

19 липня 1996 року Україна вперше взяла участь в Олімпійських іграх як незалежна держава та самостійна спортивна команда.

На тій знаковій літній Олімпіаді, яка проходила в Атланті (США), Україна завоювала  23 медалі – 9 золотих, 2 срібних та 12 бронзових.

Указом Президента України від 24 червня 2021 року № 263/2021 «Про День тренера» на підтримку ініціативи працівників сфери фізичної культури і спорту в Україні встановлено професійне свято – День тренера, яке відзначається саме 19 липня.

У цей день хочемо привітати усіх представників цієї складної та відповідальної професії.

Спортивний тренер не лише вимагає від вихованців дисципліни, закликає до здорового способу життя та допомагає досягати спортивних результатів – він навчає набагато більшому: вірити у себе, гартувати силу духу, у разі потреби вміти тримати удар, миттєво приймати правильні рішення, ставити мету, впевнено йти до неї і здобувати перемогу.

І сьогодні, під час підступної російської агресії, ці глобальні навички та вміння, притаманні нашому спортивному товариству, як ніколи потрібні всьому суспільству. Дякуємо тренерам за їх професійний внесок у спільну справу – захист та майбутній розвиток України.

Бажаємо усій тренерській гільдії міцного здоров’я, нових рекордів вихованцям. Нехай наснага і натхнення, які ви, шановні, вкладаєте у свою роботу, повертаються до вас сторицею.

Разом до перемоги!

Роздільнянський міський голова                                                            Валерій ШОВКАЛЮК