Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

22.03.2024 16:21

УВАГА!!! КОНКУРС!!!

65fd94621896c__Graphic-Design-(4).png

Відбулось чергове засідання Конкурсної комісії з питань придбання службових жилих приміщень на вторинному ринку під головуванням заступника міського голови Сергія Крилова.

На порядку денному було розглянуто питання щодо оголошення Конкурсу на придбання службових жилих приміщень для лікарів комунальних некомерційних підприємств з охорони здоров’я Роздільнянської міської ради. Вирішили оголосити Конкурс з 22.03.2024

 

Оголошується конкурс на придбання службових жилих приміщень на вторинному ринку (КВАРТИР, БУДИНКІВ) для лікарів, які працюють в комунальних некомерційних підприємствах Роздільнянської міської ради та не мають власного житла для проживання, на час виконання ними своїх службових обов’язків.

 

1. Особи, які бажають запропонувати житло для продажу, повинні надіслати (надати) до конкурсної комісії у закритому вигляді з позначкою «На конкурс» такі документи:

✅Заява про участь у конкурсі із зазначенням:

✅Прізвища та ініціалів фізичної особи, її місця проживання, номера телефону, e-mail.

✅Копії всіх сторінок паспорта громадянина України та реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному органу державної податкової служби і мають відмітку в паспорті).

✅Витяг з Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна.

✅Витяг з Державного реєстру обтяжень нерухомого майна щодо наявності (відсутності) обтяжень;

✅Копії свідоцтва про право власності на нерухоме майно.

✅Копії витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та витягу з Реєстру прав власності на нерухоме майно;

✅Засвідчена в установленому порядку копія технічного паспорта на квартиру, будинок.

✅Фото приміщень.

✅Оціночну вартість об'єкта нерухомого майна.

2. За рішенням конкурсної комісії для участі в конкурсі можуть подаватися також інші документи.

3. Відповідальність за достовірність наданих документів несе Учасник конкурсу.

4. Вимоги для об’єкта закупівлі (житла – квартира, будинок):

✅розташування м. Роздільна, с. Нові Чобручі, Роздільнянський район, Одеська область

✅житло (квартира) повинно бути запропоноване у житлових будинках на вторинному ринку;

✅житло повинно відповідати встановленим санітарно-технічним вимогам і бути придатним для проживання (енергозабезпечення, газопостачання, водопостачання, ремонт).

5. Загальна та житлова площа житла, що планується придбати, повинна відповідати нормативно-правовим актам для кожної категорії осіб та членів їх сім’ї.

6. Видатки, пов’язані з придбанням житла на вторинному ринку, провадяться на підставі договору купівлі-продажу житла та покладаються на продавця.

7. Учасник конкурсу під час визначення вартості житла та надання конкурсної пропозиції повинен врахувати витрати, пов’язані з оформленням права власності та сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов’язкових платежів).

Переможцем визначається учасник конкурсу, який подав найвигіднішу конкурсну пропозицію, що відповідає визначеним вимогам (рівні між собою технічні, комунікаційні характеристики), за якою вартість придбання 1 м² загальної площі житла на вторинному ринку є найнижчою серед запропонованих.

Загальна сума за житло не повинна перевищувати 800,00 тис. грн.

 

ℹ️ Документи приймаються з 22.03.2024 по 21.04.2024 за адресою: вул. Європейська, 37/а, каб. 17, м. Роздільна, Одеської обл.


Громада у соцмережах: