Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

14.08.2023 12:20

Запрошуємо відвідати «солодку» фотозону

64d9f3867ead1__ДЛЯ-САЙТУ---2023-08-14T122719.445.png

Адреса проведення події: Міський парк

Початок: 19.08.2023 10:00


У цей день відзначають особливий святковий день – День Маковії та Медового Спасу.

Це традиційне свято, яке завжди викликало особливий інтерес і радість серед місцевого населення. Незважаючи на виклики та випробування, ми маємо намір обов'язково відродити і продовжити цю давню традицію після нашої перемоги.

День Маковії та Медового Спасу – це час віддати належне та вшанування природним даруванням – меду та маку. Ці продукти завжди були невід'ємною частиною нашої культури і кулінарної спадщини. Вони символізують плідність, смак та добробут нашого регіону.

У минулому, 14 серпня було днем Медового Фесту, який назавжди вписався в календар свят міста та громади. Він об'єднував місцевих жителів та гостей, даруючи незабутні емоції, смаколики та неперевершену атмосферу свята.

Попри виклики останніх років, ми віримо у силу традицій та відновимо Медовий Фест, щоб надати нашій громаді ще один поважний привід для радісних зустрічей та відзначення.

📸 А поки цього року 19 серпня ми запрошуємо всіх відвідати нашу фотозону у Міському парку на галявині та додати собі «солоденького смаку». Запрошуємо кожного з 10:00 приєднатися до цієї важливої події, зарядженої позитивом та смаком. Нехай День Маковії та Медового Спасу принесе нам щасливі миті та незабутні враження.

 


Громада у соцмережах: