Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

28/12/2023

Рішення міської ради від 21.12.2023 № 3594-VIII «Про придбання службового жилого приміщення для лікарів комунальних некомерційних підприємств з охорони здоров’я Роздільнянської міської ради»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXXVII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про придбання службового жилого приміщення для лікарів комунальних некомерційних підприємств з охорони здоров’я Роздільнянської міської ради

 

На виконання п. 2.7 Порядку придбання службових жилих приміщень для лікарів комунальних некомерційних підприємств з охорони здоров’я Роздільнянської міської ради та Міської цільової програми забезпечення службовими жилими приміщеннями лікарів комунальних некомерційних підприємств з охорони здоров’я Роздільнянської міської ради на 2023-2025 року (зі змінами), затверджених рішенням Роздільнянської міської ради від 31 травня 2023 року №3117-VIII, рішення Роздільнянської міської ради від 01 грудня 2022 року №2804-VIII «Про місцевий бюджет Роздільнянської міської територіальної громади на 2023 рік» (зі змінами та доповненнями), розглянувши протокол № 5 від 15 грудня 2023 р. конкурсної комісії щодо придбання службового жилого приміщення для лікарів комунальних некомерційних підприємств з охорони здоров’я Роздільнянської міської ради, п.п. 27, 30 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, та з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити протокол №5 від 15 грудня 2023 р. конкурсної комісії щодо придбання службового жилого приміщення для лікарів комунальних некомерційних підприємств з охорони здоров’я Роздільнянської міської ради (додається).

2. Придбати для лікарів комунальних некомерційних підприємств з охорони здоров’я Роздільнянської міської ради трьох кімнатну квартиру, загальною площею 59,3 кв. м, житловою площею 35,4 кв. м, що знаходиться за адресою: вул. Європейська, буд. 30, кв. 7, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область, у власника – Орешиної Ганни Олександрівни, за рахунок коштів бюджету Роздільнянської міської територіальної громади у розмірі 1102238,00 грн. (один мільйон сто дві тисячі двісті тридцять вісім гривень 00 копійок).

3. Доручити начальнику Відділу соціальної політики Роздільнянської міської ради Єлізаровій Наталії Анатоліївні здійснити правочин по купівлі житла, зазначеного у п. 2 даного рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

21 грудня 2023 року
№3594-VIII

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення