Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

24/12/2023

Рішення міської ради від 11.08.2021 № 1074-VIII «Про затвердження складу консультативно-дорадчого органу – молодіжної ради при Роздільнянській міській раді»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XI сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження складу консультативно-дорадчого органу – молодіжної ради при Роздільнянській міській раді

 

Керуючись статтею 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про основні засади молодіжної політики», Указом Президента України від 12 березня 2021 року «Про Національну молодіжну стратегію до 2030 року», Державною цільовою соціальною програмою «Молодь України» на 2021-2025 роки, затвердженою постановою кабінету Міністрів України від 2 червня 2021 року №579, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 р. № 1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи», згідно з пунктом 13 Положення про молодіжну раду при Роздільнянській міській раді, з метою активізації участі молоді у соціальному, культурному та громадському житті Роздільнянської міської територіальної громади, у процесі розроблення, прийняття актів Роздільнянською міською радою щодо вирішення питань місцевого значення у молодіжній сфері та контролю за їх виконанням, формування її активної суспільно-відповідальної позиції, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв'язків з громадськістю та правопорядку, постійної комісії з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров'я, освіти, підтримки культури та спорту, Роздільнянська міська  рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. На підставі протоколу установчих зборів для формування складу молодіжної ради при Роздільнянській міській раді від 7 липня 2021 року затвердити особовий склад молодіжної ради при Роздільнянській міській раді з 13 осіб (додається).

  2. Враховуючи колективний лист старост Роздільнянської міської територіальної громади від 15 липня 2021 року та колективний лист кандидатів до складу молодіжної ради при Роздільнянській міській раді від 26 липня 2021 року, передбачити подальше збільшення особового складу молодіжної ради та затвердити кількісний склад молодіжної ради при Роздільнянській міській раді 35 осіб. Прийом у члени молодіжної ради та інші зміни у складі молодіжної ради затверджуються розпорядженням голови Роздільнянської міської ради на підставі засідання молодіжної ради.

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

11 серпня 2021 року
№1074-VIII

   

 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішення Роздільнянської міської ради

11 серпня 2021 року

№1074-VIIІ

 

 

 

 

 

 

СКЛАД

консультативно-дорадчого органу – молодіжної ради при Роздільнянській міській раді

 

  1. Алієва Дарія Олексіївна

  2. Бібікова Наталія Валеріївна

  3. Зейналов Денис Русланович

  4. Киричук Артем Олександрович

  5. Марченко Дар’я Русланівна

  6. Петренко Олена Олегівна

  7. Подольський Олексій Анатолійович

  8. Позднякова Анна Сергіївна

  9. Поздняков Юрій Сергійович

  10. Сікачин Андрій Ігорович

  11. Сіміцар Владислав Віталійович

  12. Стефаник Дар’я Миколаївна

  13. Усатюк Вадим Юрійович

 


Громада у соцмережах: