Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

23/12/2023

Рішення міської ради від 11.08.2021 № 1085-VIII «Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XI сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності

 

Керуючись п. 31 ч. 1 ст. 26, ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до п.п. 13, 14 ч. 1 ст. 1, ч.ч. 4, 5, 9 ст. 6 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483, з метою забезпечення збереження і підвищення ефективності використання комунального майна, шляхом передачі його в оренду фізичним, юридичним особам та збільшення потенційних джерел надходжень фінансових ресурсів до дохідної частини бюджету громади, врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, майнових відносин між орендодавцями та орендарями щодо господарського використання майна, що перебуває в комунальній власності Роздільнянської міської ради, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Перелік першого типу об’єктів оренди комунальної власності, які підлягають передачі в оренду на аукціоні (додається).

2. Затвердити Перелік другого типу об’єктів оренди комунальної власності, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону (додається).

3. Секретарю міської ради Антоновій-Левченко Т.М. у п’ятиденний термін повідомити про прийняте рішення усіх балансоутримувачів;

4. Відділу комунікацій та інформаційно-технічного забезпечення апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету (Герус Г.О.) у п’ятиденний термін оприлюднити дане рішення на офіційному веб-сайті міської ради.

5. Це рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.

6. Балансоутримувачам оприлюднити в електронній торговій системі (ЕТС) переліки майна, що зазначені у п. 1 та п. 2 даного рішення.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва та на першого заступника міського голови Босюк О.Л.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

11 серпня 2021 року
№1085-VIII

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення