Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

22/12/2023

Рішення міської ради від 08.07.2021 № 954-VIII «Про погодження структури та граничної чисельності працівників Комунального некомерційного підприємства «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» Роздільнянської міської ради на 2021 рік»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Х сесія VІII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про погодження структури та граничної чисельності працівників Комунального некомерційного підприємства «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» Роздільнянської міської ради на 2021 рік

 

Відповідно до п. 3.8 Статуту Комунального некомерційного підприємства «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» Роздільнянської міської ради, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 30 грудня 2020 року № 59-VIII, ст.ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи наказ Міністерства охорони здоров’я України № 72 від 23 лютого 2001 року «Про затвердження окремих документів з питань сімейної медицини», лист-клопотання КНП «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» Роздільнянської міської ради від 17 червня 2021 року, та висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Погодити граничну чисельність працівників Комунального некомерційного підприємства «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» Роздільнянської міської ради на 2021 рік у кількості 367 штатних одиниць.

2. Погодити структуру та чисельність Комунального некомерційного підприємства «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» Роздільнянської міської ради на 2021 рік (додається).

3. Генеральному директору КНП «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» Роздільнянської міської ради Кущенко Д.С. на підставі погодженої структури розробити штатний розпис КНП «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» Роздільнянської міської ради і подати його на погодження до Фінансового управління Роздільнянської міської ради та Відділу соціальної політики Роздільнянської міської ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, та на Відділ соціальної політики Роздільнянської міської ради.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

8 липня 2021 року
№954-VIII

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення