Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

22/12/2023

Рішення міської ради від 08.07.2021 № 953-VIII «Про затвердження Положення про Відділ освіти Роздільнянської міської ради у новій редакції»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Х сесія VІII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Положення про Відділ освіти Роздільнянської міської ради у новій редакції

 

В зв’язку зі збільшенням штатної чисельності Відділу освіти Роздільнянської міської ради на підставі рішення міської ради № 749-VIII від 09 червня 2021 року «Про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету й виконавчих органів міської ради», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, та з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, та п.п. 5, 6 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Роздільнянська міська рада, –

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Положення про Відділ освіти Роздільнянської міської ради в новій редакції (додається).

2. Вважати таким, що втратив чинність п.2 рішення Роздільнянської міської ради від 24 листопада 2020 року №2904-VII «Про створення Відділу освіти Роздільнянської міської ради».

3. Начальнику Відділу освіти Роздільнянської міської ради Соловйовій Л.О. здійснити державну реєстрацію зазначеного у п. 1 даного рішення Положення в новій редакції.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

8 липня 2021 року
№953-VIII

   

Прикріплені файли: