Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

20/12/2023

Проект рішення від 21.12.2023 «Рекомендований порядок денний тридцять сьомої сесії Роздільнянської міської ради восьмого скликання»


 

Рекомендований порядок денний

тридцять сьомої сесії Роздільнянської міської ради восьмого скликання

     
м. Роздільна   21 грудня 2023 року

 

 

1. Про придбання службового жилого приміщення для лікарів комунальних некомерційних підприємств з охорони здоров’я Роздільнянської міської ради.

Доповідач: Сергій Крилов, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

2. Про внесення змін до Програми утримання та фінансової підтримки КЗ «Роздільнянський стадіон «Спартак» на 2022-2023 роки.

3. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту в Роздільнянській міській територіальній громаді на 2021-2023 роки.

4. Про затвердження Програми утримання та фінансової підтримки КЗ «Роздільнянський стадіон «Спартак» на 2024-2026 роки.

5. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту в Роздільнянській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки.

Доповідач з 2-5 питання: Тетяна Шайдук, начальник Відділу молоді та спорту Роздільнянської міської ради.

6. Про внесення змін до Міської соціальної програми «Милосердя в дії» на 2022-2024 роки (нова редакція).

7. Про внесення змін до Міської програми підтримки внутрішньо переміщених осіб на території Роздільнянської міської територіальної громади на період воєнного стану в Україні (нова редакція).

8. Про внесення змін до Положення про Службу перевезень «Соціальне таксі» Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Роздільнянської міської ради».

9. Про затвердження змін до Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян Роздільнянської міської територіальної громади 2023-2025 роки.

10. Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей Роздільнянської міської територіальної громади ради на 2024-2028 роки.

11. Про затвердження Програми запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі, забезпечення гендерної рівності, протидії торгівлі людьми Роздільнянської міської ради на 2024-2028 роки.

12. Про затвердження Програми розвитку охорони здоров’я Роздільнянської міської територіальної громади на 2024-2028 роки.

13. Про надання згоди на списання медичного обладнання, що знаходиться на балансі КНП «Роздільнянської багатопрофільної лікарні» Роздільнянської міської ради.

Доповідач з 6-13 питання: Наталія Єлізарова, начальник Відділу соціальної політики Роздільнянської міської ради.

14. Про доповнення до Програми Роздільнянської міської територіальної громади з територіальної оборони на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням Роздільнянської міської ради від 24 лютого 2022 року №2575-VІII.

Доповідач: Денис Петров, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

15. Про внесення змін та доповнень до Рішення Роздільнянської міської ради від 22 квітня 2021 року № 693-VIII «Про затвердження Програми розвитку архівної справи Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2023 роки».

16. Про затвердження Програми розвитку архівної справи Роздільнянської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

Доповідач з 15-16 питання: Майя Лапіна, директор КУ « Трудовий архів» Розільнянської міської ради.

17. Про внесення змін та доповнень до Програми забезпечення діяльності місцевих пожежних команд Роздільнянської міської ради на 2022-2024 роки.

18. Про внесення змін до «Програми з локалізації та ліквідації амброзії полинолистої на території Роздільнянської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

19. Про затвердження Програми поводження з безпритульними тваринами в Роздільнянській міській територіальній громаді на 2024-2025 рр.

20. Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Роздільнянської міської територіальної громади на 2024-2025 роки.

Доповідач з 17-20 питання: Юрій Тесніков, начальник Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради.

21. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств «Роздільнянський міський водоканал», «Виноградарське», «Роздільнатеплокомуненерго» та Єреміївського комунального підприємства «Мрія» на 2023 рік.

Доповідач: Микола Петровський, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

22. Про затвердження Програми розвитку системи освіти Роздільнянської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

23. Про внесення доповнень до рішення Роздільнянської міської ради від 12 жовтня 2023 року № 3374-VIII «Про надання на 2023-2024 навчальний рік пільг по батьківській платі за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах та структурних підрозділах «дошкільне відділення» закладів загальної середньої освіти Роздільнянської міської територіальної громади».

24. Про внесення доповнень до рішення Роздільнянської міської ради від 12 жовтня 2023 року № 3375-VIII «Про надання на 2023-2024 навчальний рік пільг по батьківській платі за харчування дітей у закладах загальної середньої освіти Роздільнянської міської територіальної громади».

Доповідач з 22-24 питання: Марина Ніщенко, в.о. начальника Відділу освіти Роздільнянської міської ради.

25. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 01 грудня 2022 року № 2804-VІІІ «Про місцевий бюджет Роздільнянської міської територіальної громади на 2023 рік».

26. Про місцевий бюджет Роздільнянської міської територіальної громади на 2024 рік.

Доповідач з 25-26 питання: Катерина Журавель, начальник Фінансового управління Роздільнянської міської ради.

27. Про внесення змін (доповнення) до рішення Роздільнянської міської ради від 20.12.2022 року №2872-VIII «Про умови оплати праці Роздільнянського міського голови Валерія Шовкалюка на період дії воєнного стану в 2023 році».

28. Про умови оплати праці Роздільнянського міського голови Валерія Шовкалюка.

Доповідач з 27-28 питання: Світлана Шпилька, начальник бухгалтерського відділу апарату міської ради та її виконавчого комітету - головний бухгалтер міської ради.

29. Про затвердження плану діяльності Роздільнянської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік.

Доповідач: Тетяна Антонова-Левченко, секретар Роздільнянської міської ради.

30. Про звіт щодо статутної діяльності Комунального закладу «Роздільнянський палац культури» Роздільнянської міської ради.

Доповідач: Юрій Ніколаєв, директор Комунального закладу «Роздільнянський палац культури» Роздільнянської міської ради.

31. Про звіт щодо статутної діяльності Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Роздільнянської міської ради» за 2023 рік.

Доповідач: Михайло Колопенюк, директор Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Роздільнянської міської ради».

32. Про звіт щодо статутної діяльності Комунального закладу «Роздільнянська публічна бібліотека Роздільнянської міської ради» за 2023 рік.

Доповідач: Олена Колопенюк, директор Комунального закладу «Роздільнянська публічна бібліотека Роздільнянської міської ради».

33. Про звіт щодо статутної діяльності комунального некомерційного підприємства «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» Роздільнянської міської ради.

Доповідач: Вадим Гудима, генеральний директор КНП « Роздільнянська багатопрофільна лікарня».

34. Про звіт щодо статутної діяльності Комунального закладу «Роздільнянська міська школа мистецтв».

Доповідач: Роман Гімбра, директор Комунального закладу «Роздільнянська міська школа мистецтв».

35. Про звіт щодо статутної діяльності комунального закладу «Роздільнянський стадіон «Спартак».

Доповідач: Ігор Піньковський, директор Комунального закладу «Роздільнянський стадіон «Спартак».

36. Про звіт щодо статутної діяльності Комунальної установи «Роздільнянський центр освіти».

Доповідач: Микола Сухой, директор Комунальної установи «Роздільнянський центр освіти».

37. Про звіт щодо статутної діяльності Комунального некомерційного підприємства «Роздільнянський міський центр первинної медичної допомоги» Роздільнянської міської ради.

Доповідач: Тетяна Муравська, директор Комунального некомерційного підприємства «Роздільнянський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Роздільнянської міської ради.

38. Про звіт щодо статутної діяльності Комунального підприємства «Виноградарське».

Доповідач: Дмитро Євона, в. о. директора Комунального підприємства «Виноградарське».

39. Про звіт щодо статутної діяльності Єреміївського комунального підприємства «Мрія».

Доповідач: Максим Житник, в. о. директора Єреміївського Комунального підприємства «Мрія».

40. Про звіт щодо статутної діяльності Комунального підприємства «Роздільнянський міський водоканал».

Доповідач: Станіслав Зубков, директор «Роздільнянський міський водоканал».

41. Про передачу Управлінням житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради на баланс комунальним підприємствам Роздільнянської міської ради витрат, понесених на капітальні ремонти та реконструкції водопровідних мереж і зливної каналізації в 2021 році.

42. Про передачу аптечок та ноші евакуаційні медичні для облаштування найпростіших, протирадіаційних укриттів та пунктів незламності.

Доповідач з 41-42 питання: Олена Шершень, заступник начальника управління-начальник відділу комунального майна управління житлового-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради.

43. Про безоплатне прийняття у комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади рухомого майна для обладнання гінекологічного кабінету комунального некомерційного підприємства «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» Роздільнянської міської ради.

Доповідач: Ірина Берестовська, начальник відділу інвестицій та розвитку територій апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету.

44. Про безоплатне прийняття у комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади приладів генерації електричної енергії (генераторів).

Доповідач: Світлана Шпилька, начальник бухгалтерського відділу апарату міської ради та її виконавчого комітету - головний бухгалтер міської ради.

45. Про продаж Соколовській Ользі Михайлівні земельної ділянки несільськогосподарського призначення, площею 0,0083 га, з цільовим призначенням: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташованої за адресою: Одеська область, Роздільнянський район м. Роздільна, вул. Незалежності, 5а, яка перебуває в оренді строком на 5 (п’ять) років.

46. Про продаж Соколовській Ользі Михайлівні земельної ділянки несільськогосподарського призначення, площею 0,0275 га, з цільовим призначенням: для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови розташованої за адресою: Одеська область, Роздільнянський район м. Роздільна, вул. Незалежності,5а, яка перебуває в оренді строком на 5 (п’ять) років.

47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Козак Любові Опанасівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Виноградар, вул. Центральна, 49.

48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Савойському Олександру Павловичу, гр. Пристайко Марині Сергіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Південна, 86.

49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Стояновій Ніні Федорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна вул. Козацька, 141.

50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Чебановій Євдокії Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Старокостянтинівка вул. Лісна, 3.

51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Греку Наталії Вікторівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна вул. Запрудна, 14а.

52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Колеснику Віктору Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна провулок Розалівський, 12.

53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пилипенко Олені Кирилівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Старостине вул. Шевченко, 19.

54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Прокопову Василю Дмитровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Старостине вул. Новоселів, 17.

55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Таченко Руслану Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Новоукраїнка вул. Куртівська, 34.

56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бабич Володимиру Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна вул. Горіхова, 49-а.

57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Могильницькому Олегу Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Кошари вул. Б. Хмельницького, 15.

58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мамієву Вагіфу Абдурахман огли для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Вакулівка вул. Садова, 101.

59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Колопенюк Ліні Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна вул. Ярослава Мудрого, 37-а.

60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мироненко Валерію Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Новоукраїнка вул. Шевченка, 28.

61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гончарук Олені Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Нові Чобручі, вул. Нова, 27.

62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кирлюченко Тетяні Валентинівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Новоселівка вул. І.Франка, 17-А.

63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пєчкуровій Людмилі Георгіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Новоселівка вул. І.Франка,17.

64. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Добжанській Олені Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Новоселівка вул. І.Франка,19.

65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Майданюк Володимиру Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Новоселівка вул. І.Франка,19-А.

66. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Побережній Лілії Вікторівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Буцинівка, вул. Виноградна, 18.

67. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Мельнику Ігорю Сергійовичудля будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Роздільнянської міської територіальної громади, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Виноградар, вул. Центральна, 267.

68. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ткач Ганні Пилипівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Роздільнянської міської територіальної громади, Єреміївський старостинський округ, масив № 11, ділянка № 17 (за межами населених пунктів).

69. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Нарбут Олені Іванівні для індивідуального садівництва , на території Роздільнянської міської територіальної громади Роздільнянського району, Одеської області, Єреміївський старостинський округ, «Бурдівське садове товариство «Рассвет», Садового масиву «Бурдівський», діл. 59.

70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Максименко Людмилі Петрівні для будівництва індивідуального гаражу за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Привокзальна, 28, гараж №28.

71. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Погорілому Дмитру Володимировичу цільове призначення якої змінюється з цільового призначення: для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування на цільове призначення: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Роздільнянської міської територіальної громади, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Єреміївка, вул. Центральна, 17а.

72. Про затвердження угоди про припинення дії договору оренди землі.

73. Про припинення права користування земельними ділянками на території Роздільнянської міської територіальної громади.

74. Про внесення змін та доповнень до рішень Роздільнянської міської ради Одеської області.

75. Про надання дозволів ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «НАЦІОНАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «УКРЕНЕРГО» на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою встановлення постійних безоплатних земельних сервітутів та строкових безоплатних земельних сервітутів на території Роздільнянської міської територіальної громади (за межами населених пунктів).

76. Про надання дозволу ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «НАЦІОНАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «УКРЕНЕРГО» на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії на території Роздільнянської міської територіальної громади (за межами населених пунктів).

77. Про надання дозволів ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «НАЦІОНАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «УКРЕНЕРГО» на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, які перебувають в комунальній власності Роздільнянської міської ради Одеської області розташованих на території Роздільнянської міської територіальної громади, (за межами населених пунктів).

78. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Скороходу Олександру Сергійовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Роздільнянської міської територіальної громади Одеської області, Єреміївський старостинський округ (за межами населеного пункту).

79. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондаренко Віктору Івановичу для будівництва індивідуального гаражу на території Роздільнянської міської територіальної громади, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Привокзальна, 7/2, гараж №1.

80. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Могильницькій Людмилі Вікторівні для ведення особистого селянського господарства на території Роздільнянської міської територіальної громади, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Кошари, вулиця Нова,16а.

81. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 7 років ТОВ «ЛАЙФСЕЛ» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території Роздільнянської міської територіальної громади Роздільнянського району Одеської області, Єреміївський старостинський округ (за межами населених пунктів).

82. Про укладання договорів оренди землі.

Доповідач з 45-82 питання: Олена Горова, начальник Відділу з питань земельних відносин Роздільнянської міської ради.

83. Про найменування вулиці в с. Старокостянтинівка Роздільнянської міської територіальної громади.

Доповідач: Олександр Соловйов, начальник відділу-головний архітектор Роздільнянської міської територіальної громади.

 


Громада у соцмережах: