Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

05/12/2023

Рішення міської ради від 21.11.2023 № 3509-VIII «Про надання дозволу на списання майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади – будівлі котельні з теплотрасою, яка знаходиться за адресою: вул. Центральна, б/ н, с. Виноградар, Роздільнянський район, Одеської області»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на списання майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади – будівлі котельні з теплотрасою, яка знаходиться за адресою: вул. Центральна, б/ н, с. Виноградар, Роздільнянський район, Одеської області

 

На підставі статей 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням  «Про порядок списання майна комунальної власності територіальної громади міста Роздільна», затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 08 листопада 2016 року №527-VІІ (зі змінами), згідно з актом обстеження технічного стану нежитлової будівлі від «14» листопада 2023 року №1 , враховуючи службову записку заступника Роздільнянського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петровського М.В. від 15.11.2023 , висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада,

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на списання майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади, що перебуває на балансі Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради, а саме:

– будівлі котельні з теплотрасою, яка знаходиться за адресою: вул. Центральна, б/ н, с. Виноградар, Роздільнянський район, Одеської області.

2. Доручити начальнику Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради Теснікову Ю.П. підготувати кошторисну документацію на проведення робіт з ліквідації даного об’єкта.

3. Начальнику відділу – головному бухгалтеру бухгалтерського відділу Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради Левінцовій А.С. провести списання майна, вказаного в п.1 цього рішення відповідно до вимог чинного законодавства України та оприбуткувати будівельні матеріали, які придатні для подальшого використання.

4. Фінансовому управлінню Роздільнянської міської ради передбачити необхідні кошти на проведення робіт, пов’язаних з ліквідацією нерухомого майна, вказаного в п.1 цього рішення.

5. Надати згоду на передачу отриманих від розборки будівельних матеріалів комунальному підприємству «Виноградарське».

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

21 листопада 2023 року
№3509-VIII

   

Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення