Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

01/12/2023

Рішення міської ради від 21.11.2023 № 3505-VIII «Про затвердження Меморандуму про взаєморозуміння між Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Роздільнянською міською територіальною громадою Одеської області»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Меморандуму про взаєморозуміння між Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Роздільнянською міською територіальною громадою Одеської області

 

Керуючись ст.ст. 25-26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», з метою забезпечення рамок для співробітництва та взаєморозуміння між Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Роздільнянською міською територіальною громадою Одеської області, враховуючи висновки постійних комісій з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики та з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, Роздільнянська міська рада    

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Меморандум про взаєморозуміння між Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Роздільнянською міською територіальною громадою Одеської області (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

21 листопада 2023 року
№3505-VIII

   

Прикріплені файли: