Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

25/10/2023

Рішення міської ради від 22.05.2021 № 705-VIII «Про внесення змін та доповнень до Положення про Службу у справах дітей Роздільнянської міської ради»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8 сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін та доповнень до Положення про Службу у справах дітей Роздільнянської міської ради

 

В зв’язку з законодавчою необхідністю надання статусу Службі у справах дітей Роздільнянської міської ради головного розпорядника бюджетних коштів та виведення з під Відділу соціальної політики Роздільнянської міської ради, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань планування бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, та з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, та рішення Роздільнянської міської ради від 11 лютого 2021 року № 108-VIII «Про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету й виконавчих органів міської ради», керуючись п. 7.3. Положення про Службу у справах дітей Роздільнянської міської ради, затвердженої рішенням Роздільнянської міської ради від 11 лютого 2021 року № 107-VIII та п.п. 5, 6 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Роздільнянська міська рада,

 

ВИРІШИЛА:

 

1.  Визначити Службу у справах дітей Роздільнянської міської ради головним розпорядником коштів місцевого (міського) бюджету.

2.  Внести зміни та доповнення до Положення про Службу у справах дітей Роздільнянської міської ради, що затверджено рішенням Роздільнянської міської ради від 11 лютого 2021 року № 107-VIІI, виклавши його в новій редакції (додається).

3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

22 квітня 2021 року
№705-VIII

   

 


Прикріплені файли: