Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

25/10/2023

Рішення міської ради від 22.04.2021 № 703-VIII «Про надання дозволу на передачу з комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади до комунальної власності Степанівської сільської територіальної громади транспортного засобу (шкільний автобус)»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8 сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на передачу з комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади до комунальної власності Степанівської сільської територіальної громади транспортного засобу (шкільний автобус)

 

Керуючись п. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 3 ст. 78, ст. 136 Господарського кодексу України, ст.ст. 316, 327 Цивільного кодексу України та на підставі рішення Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області від 24 березня 2021 року №177-VIII «Про надання згоди на прийняття шкільних автобусів до комунальної власності Степанівської сільської територіальної громади Роздільнянського району Одеської області», враховуючи висновки постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, з метою переоформлення права власності шкільного автобусу в сервісному центрі МВС, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.  Надати дозвіл на передачу з комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади до комунальної власності Степанівської сільської територіальної громади транспортного засобу (шкільний автобус ЕТАЛОН А 08 116Ш, державний номер ВН 4618ІА).

2.  Комунальній установі «Роздільнянський центр освіти» забезпечити здійснення заходів щодо передачі вищезазначеного майна до комунальної власності Степанівської сільської територіальної громади.

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

22 квітня 2021 року
№703-VIII

   

 


Громада у соцмережах: